Morelgem 33A - 9520 Vlierzele |  0485 121 078

EELEKTRICITEITSWERKEN EN ZONNEPANELEN: INSTALLATIE EN ONDERHOUD (REGIO SINT-LIEVENS-HOUTEM)

Klusjesdienst

Bart Goossens voert zowel volledig nieuwe elektriciteitsinstallaties uit als herstellingen. Neem contact op voor het vervangen van een zekeringkast of bekabeling die loskomt, maar ook voor het keuringsklaar maken van uw elektriciteitsinstallatie ter voorbereiding van een verkoop van uw pand. In dat geval zorg ik voor het opmaken van elektriciteitsschema’s, het in orde brengen van aardingen, oplossen van inbreuken en de eventuele installatie van een nieuwe zekeringskast. Via een expert zorg ik indien nodig ook voor een herkeuring.

Zonnepanelen, alsmaar duurzamer en performanter

Hecht u veel belang aan duurzaamheid? Volgt u de innovaties op het gebied van hernieuwbare energie op de voet? Dan zullen zonnepanelen u ongetwijfeld interesseren! Bart Goossens plaatst voor u de zonnepanelen van LG of SolarEdge, simpelweg omdat het producten van topkwaliteit zijn! Per paneel plaats ik bovendien een SolarEdge of SMA-omvormer om het rendement van uw zonnepanelen te optimaliseren. Niets dan voordelen dus met zonnepanelen: ze zijn goed voor uw portemonnee én het milieu! En ze betekenen een reële meerwaarde voor uw huis want ze komen het E-peil ten goede.

Ik kom graag bij u ter plaatse om de oriëntatie van uw woning te bekijken en u deskundig te adviseren. Daarna mag u van een gratis offerte verwachten.

Ventilatie: de nieuwe woningnorm

Er worden (terecht) steeds strengere eisen gesteld aan de ventilatie van woningen en gebouwen. Een gezond leefklimaat is van essentieel belang! Bart Goossens heeft erg veel ervaring in de installatie en onderhoud van ventilatiesystemen voor nieuwbouw en renovatie. Ik werk met de merken Renson, GA Haspel, Swegon, Trane, zowel voor privéwoningen, als in de industrie.

Contacteer mij vandaag nog voor een vrijblijvend plaatsbezoek met offerte voor elektriciteitswerken, de installatie en het onderhoud van zonnepanelen of ventilatie in de regio Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere, Aalst, Wetteren, Zottegem, Herzele, Lede, Brakel en Oost-Vlaanderen.