Morelgem 33A - 9520 Vlierzele |  0485 121 078

Gyproc en dakisolatie (regio Sint-Lievens-Houtem, Oost-Vlaanderen)

Gyproc en isolatie

Bart Goossens Bart Goossens is een veelzijdige vakman die elke klus piekfijn afwerkt. Dat geldt ook voor zolderrenovaties , vloer- of pleisterwerken en zelfs grondwerken.

Dakisolatie en Gyprocwerken

Dé finishing touch van uw zolderrenovatie en het isoleren van uw dak is een afwerking met Gyproc. Zo is uw perfect geïsoleerde zolder meteen geschikt als extra kamer. Neem contact op voor een offerte voor dakisolatie of Gyprocwerken.

Algemene bouwwerken en pleisterwerken

De algemene bouwwerken van Bart Goossens omvatten onder meer de aanleg van opritten met tegels, kasseien, klinkers of natuursteen, volgens uw wens. Het uitbreken van oude opritten hoort bij de standaard service! Die uitstekende service vindt u ook terug in de pleisterwerken. Zo worden vochtplekken na het verwijderen van de oude pleister behandeld en hersteld.

Grondwerken

Ook voor professioneel uitgevoerde grondwerken en graafwerken bent u bij Bart Goossens aan het juiste adres. Neem contact op voor onder andere uitgraven of diepploegen en nivelleren.

Bent u op zoek naar een veelzijdige aannemer voor uw werken? Contacteer Bart Goossens voor een gratis plaatsbezoek met offerte voor werken in de regio Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere, Aalst, Wetteren, Zottegem, Herzele, Lede, Brakel en Oost-Vlaanderen.