Morelgem 33A - 9520 Vlierzele |  0485 121 078

Centrale verwarming en sanitair? Bart Goossens (regio Sint-Lievens-Houtem)!

sanitair

Bart Goossens komt bij u langs voor de installatie van uw centrale verwarming, maar ook voor herstellingen of het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Daarnaast voer ik deskundig alle sanitairwerken uit zoals het installeren of herstellen van een bad of douche, wasbak of toilet.

Zuinig en milieuvriendelijk verwarmen

De verwarmingsinstallaties van Bart Goossens zijn duurzaam en energiezuinig. Dat merkt u aan uw energiefactuur! Uiteraard is uw verwarmingsinstallatie aan de hand van een warmteverliesberekening perfect afgestemd op uw woning of bedrijfspand.

Vraag naar uw offerte voor een klassieke centrale verwarming met verwarmingsketel en radiatoren. U heeft de keuze uit condensatieketels, gasketels én mazoutketels. Wat u ook kiest, Bart Goossens garandeert een cv-installatie met een optimaal rendement en voert onderhoud en herstellingen uit voor alle merken.

Betaalbare luxe met onderhoudsvrije vloerverwarming

Vloerverwarming is dé oplossing voor wie houdt van een strak interieur en betaalbaar comfort. Bart Goossens installeert milieuvriendelijke vloerverwarming van de merken: Remeha, Vaillant, Bulex, en Buderus.

Sanitair installeren of herstellen

Sanitair installeren of herstellen is een vak op zich. Bart Goossens heeft een jarenlange ervaring in sanitairwerken en installeert vakkundig uw bad of douche, wasbak of toilet. Neem contact op voor de installatie, het onderhoud én de herstelling van uw sanitaire installaties. Ik werk uw project piekfijn af; van het leggen van uw leidingen, installeren van sanitair, renoveren van badkamers en inloopdouches, het creëren van ventilatie, installeren van waterverzachters tot het monteren van badkamermeubels.

Contacteer mij vandaag nog voor een vrijblijvend plaatsbezoek met offerte voor sanitaire werken of de installatie, herstelling of het onderhoud van uw verwarming in de regio Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere, Aalst, Wetteren, Zottegem, Herzele, Lede, Brakel en Oost-Vlaanderen.